Advisering

Full service dienstverlening in combinatie met persoonlijke aandacht (binnen een no-nonsense cultuur) staat bij ons voorop

Advisering aan onze cliënten richt zich op een groot aantal onderwerpen. Full service dienstverlening in combinatie met persoonlijke aandacht (binnen een no-nonsense cultuur) staat bij ons voorop. Wij voorzien onze cliënten actief van adviezen ten aanzien van fiscale en bedrijfseconomische aspecten. Financieringsaanvragen, herstructurerings- en overnameprocessen worden door ons intensief begeleid. Indien er binnen uw organisatie tijdelijk een tekort is aan adequaat financiëel/administratief personeel of wanneer belangrijke financiële processen binnen uw onderneming moeten worden geïmplementeerd of gestroomlijnd, kunnen wij uw organisatie voorzien van deskundige mensen. Ook kunt u bij ons terecht voor adviezen op het gebied van personeelszaken. Bij al onze adviezen hebben wij aandacht voor uw organisatie, haar processen en de mensen in deze organisatie. Onze adviseurs zijn persoonlijk betrokken bij uw onderneming en voorzien u daardoor van optimale adviezen.

Ook starters zijn bij Dommeldael Accountants welkom. Zij worden door ons begeleid tijdens de voorbereiding en opstartfase van hun onderneming. Na de start van de onderneming wordt onze dienstverlening voortgezet met het verzorgen van uw administratie (inclusief salarisadministratie) en het verzorgen van uw jaarrekening en de benodigde fiscale aangiften.

Voor complexe en grensoverschrijdende fiscale advisering kunnen wij een beroep doen op onze collega's van Dommeldael Belastingadviseurs waarmee nauw wordt samengewerkt.